Hodnocení obchodu

5,0 1173 hodnocení
5
1143x
4
28x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 27.10.2010
+ nákup z domova, přehlednost
- zatím mi nejsou známy

v pohodě vstupte
Avatar autora | 25.10.2010
doporučuji
Avatar autora | 21.10.2010
+ Rychlost
- zboží si nemohu vyzkoušet

bezproblémový internet shop
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za Vaší recenzi, které si Vážíme. Zboží je u nás možné si osobně vyzkoušet v naší kamenné prodejně v Hrubého 10, Praha 8. Pro mimopražské je to pravda trochu z "ruky" S pozdravem Martin Sichyngr, za obchod skier.cz
Avatar autora | 17.10.2010
Ano vše proběhlo bez problému a rychle.
Avatar autora | 17.10.2010
+ nabízí špičkové vybavení ve svém oboru

Byl jsme spokojen.
Avatar autora | 11.10.2010
bezproblémový obchod.vše proběhlo k mé spokojenosti.
Avatar autora | 19.9.2010
+ Cenu a rychlé vyřízení objednávky.

Spokojená
Avatar autora | 15.9.2010
+ cena

Avatar autora | 14.9.2010
+ v případě produktu, který jsem chtěl, mě zaujala mě především o tisícovku mírnější cena oproti kamennému obchodu

Super komunikace, snadná domluva na formě platby i doručení, vstřícnost, slušnost, žádný problém. na rozdíl od spousty ostatních e-shopů solidní jednání. děkuji a doporučuji všem.
Avatar autora | 13.9.2010
+ pohodlí

mohu doporučit
Avatar autora | 8.9.2010
+ Vyborna komunikace
+ - meli v obchode dovolenou, osobne mi nekdo zavolal, omluvil se, ze dodani se o par dni zpozdi. Vyborna komunikace

Avatar autora | 7.9.2010
+ dostupnost zboží, které jinde neměli
+ cena
+ dodací lhůta
- katalog výrobků v internetovém obchodě je trochu nepřehledný
- platba poštovného i při objednávkách např. nad 2000,-kč

Obchod bych doporučila z důvodu rychlé zpětné vazby na objednávku, dostupnosti zboží, možnosti sledování balíku. Celkově jsem velmi spokojena.
Avatar autora | 28.8.2010
+ nízká cena
- žádné

cena, rychlost, komunikace
Avatar autora | 25.8.2010
+ Schopný prodavač. Rozumí prodávanému zboží a umí doporučit zboží.

Avatar autora | 15.8.2010
+ Specializace a odbornost v jeho sortimentu. Sjezdové lyže, in-line, zvláště terénní Skike a sportovní batohy.
+ Obchod nabídl přesně ten model batohu, který jsem chtěl.
- Nemá ;-)

Vstřícné, osobní jednání. Sami mne kontaktovali na mobil a když jsem nebyl schopen zboží vyzvednout v běžné pracovní době, otevřeli večer speciálně pro mne.
Avatar autora | 15.8.2010
+ rychlost vyřízení
+ nabídl mi požadované zboží
- pro mě bylo slabinou poloha obchodu, mimo obchodni centra a daleko od bydliste

snaha udělat pro zákazníka maximum
Avatar autora | 11.8.2010
+ Vstřícné jednání, rychlost, zboží skladem
- Nevím

Spolehlivý a fungující eshop s kamennou prodejnou.
Avatar autora | 3.8.2010
+ dobré ceny
+ krátká dodací lhůta
- postrádá tabulky velikostí

solidní cena dobře fungující komunikace se zákazníkem rychlé a spolehlivé doručení možnost navštívit i kamenný obchod
Avatar autora (Administrátor)
Děkuji za Vaši reakci, k tabulkám velikostí : musí jít asi přehlédnutí jelikož u bruslí a turistické obuvi se po kliknutí na řádek "tabulka velikostí" otevře příslušná tabulka daného výrobce. I tak děkuji, je potřeba to asi vylepšit. S pozdravem Martin Sichyngr, za skier.cz
Avatar autora | 29.7.2010
+ cena, zbožím skladem, dobrý přístup k zákazníkovi
- žádné jsem neobjevil

Nakoupil jsem na základě doporučení a byl jsem také velmi spokojen, především s obsluhou a cenou.
Avatar autora | 26.7.2010
+ Slušné ceny, zboží skladem, excelentní komunikace se zákazníkem
- Slabin jsem si nevšiml.

Solidní obchod s velmi slušným zacházením se zákazníkem a dobrými cenami.